El candidat de la coalició que formen el Bloc, Iniciativa i els Verds Tomàs Mestre s’ha presentat com l’alternativa “real i possible” per a recuperar la ciutat amable, coherent i amb futur que done resposta a les necessitats i anhels dels alacantins i alacantines.

Mestre ha explicat que “la llista de Compromís està formada per alacantins i alacantines preocupades pel futur d’Alacant, gent que representa els diferents sectors de la ciutat. Tots junts proposem una alternativa al desgovern, precipitació i sobretot manca de model de futur que patim de la mà de populars i socialistes, que es mostren incapaços de donar resposta a les necessitats de la ciutat i dels seus habitants”.

El candidat de la coalició s’ha mostrat orgullós d’una llista “oberta i plural” on els comerciants, empresaris, el món de la cultura, associatiu, de diferents col·lectius de la ciutat i fins i tots nous alacantins vinguts de fora, “però que avui son uns alacantins més”, són capaços de fer una proposta conjunta d’un nou model de fer política, basat en la honradesa, la transparència i en la lluita contra l’atur i la corrupció.

Mestre ha destacat el treball en positiu de Compromís, amb propostes que busquen sistemàticament anar a l’arrel dels problemes dels ciutadans, per a aportar solucions, “la nostra forma de fer política és de baix a dalt, escoltant als ciutadans, als alacantins i alacantines per a poder entendre millor que és el que necessiten”.

Segons el cap de llista de Compromís a l’ajuntament d’Alacant, “populars i socialistes estan instal·lats en un bucle que no s’acaba mai, sabent que sempre tindran el poder en les seues mans. I això podem aportar des de Compromís, som la clau per a trencar eixe bucle i retornar el poder als ciutadans, el poder de decidir quina ciutat volen, fent un ajuntament transparent, amb polítiques que responguen a les necessitats dels ciutadans i ciutadanes d’esta ciutat”.