La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “des de la coalició estem en contra d’una reforma laboral que s’entesta en reproduir i fomentar un model de treball precari que ja s’ha demostrat que és un fracàs, doncs és el que ens ha portat a ser un dels països europeus més afectats per la crisi”.

Mollà ha participat hui en la manifestació que ha tingut lloc a Alacant per a protestar contra la reforma laboral aprovada pel Govern del PP. En ella han estat també el coordinador de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, i regidors i representants de Compromís de les diferents comarques d’Alacant.

La reforma laboral imposada per l’Executiu de Mariano Rajoy l’únic que proposa són unes pitjors condicions per als treballadors, com demostra l’abaratiment total de l’acomiadament o l’augment de la temporalitat”, ha explicat Mollà, que ha afegit que “el PP ha legislat sense cap dissimulo per afavorir la gran patronal, que és l’única que es beneficiarà d’esta reforma laboral, que fa retrocedir dècades a la resta de ciutadans”.

La diputada de Compromís ha assenyalat que “este model de treball precari ha fet que les comarques d’Alacant sumaren 4.399 nous parats només durant el mes de febrer, amb els que assolim la nefasta xifra total de 224.328 parats”.

Mireia Mollà ha preguntat que “de quina manera pot seguir justificant el PP les seues mesures amb estes xifres” i “fins quan hem de seguir suportant el discurs victimista d’este partit al País Valencià sense que el govern d’Alberto Fabra assumisca cap responsabilitat”. “Les explicacions i la resposta social a la crisi les seguim demanant des del carrer amb contundència com es demostra a la manifestació de hui, una protesta enèrgica a l’altura del dany que faran als ciutadans”.