Compromís per Alacant demana una rehabilitació del Manjón Cervantes amb garanties i no només un pegat

Des de la coalició pregunten per què s’ha mantingut als alumnes tres anys en barracons mentre s’invertia en obres sense ús

El coordinador de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha exigit hui a l’Ajuntament “que les obres de rehabilitació del col·legi Manjón Cervantes es facen amb totes les garanties i no suposen només un pegat transitori que obligue a tornar a fer obres en uns pocs anys”.

“No entenem per què si en un principi l’edifici es va declarar en ruïna tècnica i es va decidir fer un nou centre, després hi va haver un canvi de criteri i es va considerar que era suficient amb una rehabilitació”, ha apuntat Bellido, que ha afegit que “davant estes decisions contradictòries per part de l’Ajuntament el que exigim és que les obres que es porten a terme asseguren l’adequació real de l’edifici i la seua seguretat”.

El coordinador local de la coalició ha assenyalat que “el més greu de tot és que mentre l’equip de govern del PP prenia decisions i les canviava i mentre la Generalitat es desentenia de l’assumpte els alumnes del Manjón Cervantes han hagut d’estudiar tres anys en barracons”.

En este sentit, el portaveu de Compromís per Alacant, Tomàs Mestre, ha afirmat que “no podem entendre com estos xiquets no podien estudiar en un centre digne i mentrestant l’equip de govern es gastara 400.000 euros en un barracó actuaalment sense ús en el interior d’un pati de veïns al barri de El Pla, que és la mateixa quantitat que costarà la rehabilitació del col·legi”.

“Les greus mancances que la ciutat d’Alacant pateix en infraestructures educatives no són producte de la crisi, sinó que són conseqüència de la deixadesa de la Generalitat i de l’equip de govern del PP, que en els temps de bonança preferiren invertir els diners públics en projectes ruïnosos en lloc de construir nous col·legis”, ha assegurat Tomàs Mestre.

Arxivat en: Alacant, Municipal, Natxo Bellido, Tomàs Mestre, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *