Coalició Compromís vol felicitar la candidatura guanyadora a les eleccions per a la Federació de Fogueres i Barraques d’Alacant encapçalada per Manuel Jiménez, mostrar-los tota la nostra disposició i col·laboració a partir d’aquest moment i desitjar-los que posen el seu granet d’arena per a fer més gran, si cap, la festa de Fogueres de Sant Joan.

Conscients com som de la importància que la Festa té com element vertebrador, cultural i social, entenem que és molt important treballar dia a dia per tal d’apropar la festa a la societat alacantina i valenciana en general. Viure la Festa i participar d’ella significa no renunciar als nostres arrels, i significa també retrobar-nos amb nosaltres mateix. Per això, el recolzament de la Festa és per a nosaltres un compromís irrenunciable.

També volem mostrar el nostre respecte i admiració cap a l’altra candidatura, encapçalada per José Luis Torres, i animar a uns i a altres que treballen junts, com a un únic equip, pel bé de la Festa de Fogueres de Sant Joan, la nostra festa.

Una forta abraçada i Visca Alacant