El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha afirmat hui que “des del nostre col·lectiu ens alegrem de que els treballadors del servei de la neteja i l’empresa adjudicatària hagen arribat a un acord que haja servit per desconvocar la vaga de recollida de residus que ha tingut lloc en els últims dies a la ciutat”.

 

Bellido ha assegurat que “és una bona notícia que els treballadors i treballadores hagen aconseguit este acord que els ha permès mantenir en bona part les condicions del conveni laboral”.

 

Però el secretari local ha destacat que “tanmateix, reclamem a l’equip de govern que done les explicacions oportunes sobre el seu paper en este conflicte, on ha demostrat una actitud del tot irresponsable al no mediar entre l’empresa i els empleats i, a més, augmentar la tensió al contractar una empresa externa per retirar el fem”.

 

“El regidor d’Atenció Urbana, Andrés Llorens, i l’alcaldessa, Sonia Castedo, han d’assumir les seues responsabilitats i incapacitat per donar solucions a una situació especialment negativa per als treballadors i per a tota la ciutadania, en general”, ha conclòs.