El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha demanat hui “que es torne a obrir l’oficina de Turisme d’Alacant centre, una dependència que abans s’ubicava a la Casa Carbonell, però que es troba tancada des que el Patronat de Turisme es va traslladar a l’edifici de l’antic Hotel Palas”.

 

Bellido ha assenyalat que “esta oficina era la més important de les que existeixen a Alacant, atesa la seua ubicació estratègica en l’Esplanada, i ara ens trobem amb què roman tancada i no hi ha data per a la seua reobertura, de manera que el servei que s’ofereix als turistes queda molt limitat”.

 

En este sentit, el secretari local ha proposat que “l’oficina siga instal·lada en un edifici municipal, i no en un immoble llogat, per tal d’estalviar costos” i ha apuntat la possibilitat de que “siga oberta en els baixos de l’Ajuntament o a les dependències municipals de la plaça de la Santa Faç, ja que ambdós són llocs estratègics”.

 

Alhora, Ignasi Bellido ha destacat que “l’altra oficina de Turisme oberta a la ciutat (a banda de la de l’estació de tren), que és la que es troba a la Rambla, obri únicament entre les 10 i 18 hores de dilluns a divendres i dissabte de 10 a 14 hores, un horari clarament insuficient per donar servei als visitants”.

 

“Parlem d’una situació insostenible pel que fa als serveis que oferim als visitants i, per tant, des de Compromís per Alacant exigim que estes mesures es porten a terme de manera immediata, doncs cal que els serveis que oferim estiguen coordinats amb el flux turístic”, ha assenyalat.

 

El secretari local ha lamentat de nou que “l’alcaldessa, que és la màxima responsable de Turisme, seguisca deixant de costat este àmbit en la seua gestió municipal, tot i ser un dels més importants per a l’economia del nostre municipi”.