Des de Compromís per Alacant s’anuncia que s’ha decidit lliurar la dècima edició del Premi Bloc i Foc a a la Foguera Portuaris – Pla de Bon Repòs per a premiar la seua voluntat de mantindre l’esperit de crítica i sàtira política als monuments foguerers. Especialment a criteri de la sectorial de Festes de Compromís per Alacant, s’ha volgut destacar l’escena on es fa referència al canvi en la regidoria de Festes entre Mariano Postigo i el regidor imputat Andrés Llorens.

 

El lliurament del premi a la comissió fogueril se realitzarà demà per part del Síndic de Compromís a les Corts, Enric Morera, l’eurodiputat Jordi Sebastià i la diputada Mireia Mollà, acompanyats de membres de l’Executiva i col·lectiu de Compromís per Alacant.

 

Junt al premi, des de Compromís per Alacant s’ha realitzat tota una sèrie d’activitats relacionades amb les Fogueres, com són la Foguera Virtual de Compromís, dibuixada per Vicente Blanes, o l’excursió d’Alacant per Alacant a la Plantà de la Foguera la Ceràmica, així com samarretes de Compromís per la festa en al·lusió als polèmics rovellons “plantats” fa uns mesos en el carrer Sant Francesc.

 

Des de Compromís per Alacant volem desitjar a totes alacantines i alacantins unes bones Fogueres de Sant Joan, i felicitar a totes les Fogueres i Barraques l’esforç que fan per mantindre la tradició festiva i cultural en la nostra estimada Alacant.