Signatura de la Declaració d’Alacant

La regidora d’Ocupació i Sanitat Sonia Tirado, ha presentat i conduït l’acte institucional de signatura de la Declaració d’Alacant, on les regidores i regidor de Compromís Natxo Bellido i diputat José Penalva s’han adherit.

L’alcalde, Gabriel Echávarri, i el president de la Generalitat, Ximo Puig, junt amb una nodrida representació de la societat civil han signat al Saló Blau de l’Ajuntament la ‘Declaració d’Alacant’. Un document que recull les adhesions de les diferents institucions i organismes que donen suport a la instal·lació de la seu de l’Agència Europea del Medicament a la nostra ciutat.

Signatura Natxo Bellido, Sonia Tirado, Penalva

Natxo Bellido, Sonia Tirado i José M Penalva

Aquest acte es produeix després que el Ple municipal aprovés el passat dia 28 de juliol per unanimitat una iniciativa per instar el Govern central a que realitzi els tràmits necessaris perquè l’agència s’instal·le a Alacant.

Arxivat en: Alacant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *