Compromís demana la convocatòria del Consell Social perquè conega el pressupost de 2018

Alacant, dimecres 13 de desembre de 2017.- El Grup Municipal de Compromís reclama la convocatòria del Consell Social de la Ciutat d’Alacant perquè l’equip de Govern informe amb detall del projecte pressupostari que proposa per a 2018.

En la reunió mantinguda aquest dilluns amb la regidora d’Hisenda per a analitzar els pròxims pressupostos municipals, l’edil de Compromís Sonia Tirado ja va posar sobre la taula la necessitat que el Consell Social havia de ser convocat per a conèixer els comptes previstos per al pròxim exercici.

Cal recordar que el Consell Social de la Ciutat d’Alacant és un fòrum de debat i òrgan complementari de l’organització municipal de caràcter consultiu i de participació dels agents socials del municipi, al que correspon la realització de debats, informes, estudis, propostes en matèria de desenvolupament econòmic local, planificació estratègica de la ciutat i grans projectes urbans.

Aquest Consell està compost per representants dels diferents sectors socials i econòmics de la ciutat, organitzacions econòmiques, socials, professionals i de veïns d’Alacant, per la qual cosa Compromís entén que es fa especialment necessària la seua convocatòria sobre la base de la línia de transparència i participació amb la qual les administracions públiques han de realitzar la seua gestió.

En aquest sentit, el portaveu del Grup Municipal de Compromís, Natxo Bellido ha incidit que el Consell Social ha de conèixer els comptes per al pròxim any, abans que la Junta de Govern Local aprove aquesta proposta pressupostària.

Arxivat en: Ajuntament, Alacant, María José Espuch, Natxo Bellido, Sonia Tirado

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *