Compromís portarà demà a Fiscalia la troballa de l’equip d’enregistrament en Urbanisme


  Alacant, diumenge 4 de març de 2018.- El Grup Municipal de Compromís considera “gravíssim i un atemptat a les regles del joc democràtic” la instal·lació d’un dispositiu d’enregistraments en el despatx a la Regidoria d’Urbanisme, i per açò presentarà demà dilluns un escrit davant Fiscalia perquè s’òbriga una recerca entorn de la troballa d’aquest sistema d’enregistrament.

El portaveu del Grup Municipal de Compromís, Natxo Bellido, s’ha referit així a la notícia publicada avui en els mitjans de comunicació sobre l’existència d’un aparell d’enregistraments amagat sota un moble en el despatx a la Regidoria d’Urbanisme, una troballa que ha qualificat com “un episodi absolutament contrari a les mínimes regles del joc de la transparència, de la democràcia i en general de l’estabilitat de les institucions democràtiques”.

Per açò, “anem a demanar a l’equip de Govern que convoque de manera urgent demà una Junta de Portaveus perquè ens done explicacions sobretot allò que ha anat passant i sobretot allò que coneixen en aquests moments”, ha indicat Bellido.

Compromís demanarà explicacions també a l’equip de Govern sobre si ja s’ha posat en coneixement dels poders públics –Cuerpo Nacional de Policía i Fiscalia– aquests fets, tal com “creiems que es deuria haver fet”.

A més –ha afegit– anem a exigir tota la transparència perquè sapiem exactament de què estem parlant i que puguem arribar al fons d’aquest assumpte per a saber com, qui i quan va posar aquest equip d’enregistrament en la Regidoria d’Urbanisme”.

Arxivat en: Ajuntament, Alacant, Compromís per Alacant, María José Espuch, Natxo Bellido, Sonia Tirado, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *