Compromís obri aquest dissabte les seues Jornades de Ciutat amb els reptes i desafiaments d’Alacant en matèria d’ordenació del territori, innovació i model econòmic 

Alacant, dimarts 6 de març de 2018.- Compromís Per Alacant convida a tota la ciutadania a participar en la primera de les Jornades sobre la Ciutat #ProjectAlacant, que aquest dissabte 10 de març abordarà els reptes sobre l’ordenació de la ciutat i la posada en valor del territori, així com els desafiaments entorn de la Innovació i el model econòmic.

En la roda de premsa oferida aquest dimarts, el secretari local i portaveu del Grup Municipal de Compromís, Natxo Bellido, la portaveu adjunta Mª José Espuch, i l’edil Sonia Tirado, han explicat que aquest primer fòrum de debat i de participació ciutadans s’emmarca en el procés d’anàlisi i reflexió que Compromís ha obert durant els mesos de març i abril en l’Aula de Cultura (av. Doctor Gadea,1) “com punt de trobada, d’intercanvi d’impressions, de posada en comú i anàlisi sobre l’estat de la ciutat, les seues necessitats, reptes i desafiaments”.

En aquestes jornades participaran destacats agents de la societat civil i referents d’Alacant, que al costat de les i els representants dels moviments socials, econòmics, i culturals convidats i la ciutadania en general que desitge assistir, la visió de la qual contribuirà a enriquir des de molts àmbits la mirada plural necessària per a pensar i imaginar la ciutat que volem”, segons ha explicat el secretari local de Compromís, Natxo Bellido.

D’aquesta manera, les jornades abordaran al llarg de les seues tres sessions aspectes essencials per al futur d’Alacant com el model de ciutat, la posada en valor el territori, el model econòmic innovador del futur, el Pla d’Inclusió Social.

“Anem a parlar de com rescatar a les persones i també de la memòria històrica i de cultura, de com aconseguir una ciutat inclusiva per a totes i tots”, ha indicat Natxo Bellido, qui a més ha ressaltat la importància de realitzar aquest procés d’anàlisi i debat”, comptant amb la societat civil i escoltant tot allò que ens poden aportar”.

A més, aquest fòrum està organitzat amb la mirada posada en l’elaboració del programa de govern per al 2019.

“Des de Compromís entenem que és essencial reforçar les relacions de proximitat amb la societat civil i amb determinats referents socials, i arreplegar les mirades plurals, les diferents reflexions i veus entorn del present i futur de la nostra ciutat, per a la seua integració en els treballs d’elaboració del programa electoral de Compromís per a les pròximes eleccions”, ha apuntat Natxo Bellido sobre aquest tema.

inscripcions a través d’aquest enllaç: https://t.co/VEsuTmWTy2

Arxivat en: Alacant, Compromís per Alacant, General, María José Espuch, Natxo Bellido, Sonia Tirado

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *