Compromís demana al Govern del PP a convocar la Junta de Portaveus per a decidir què Comissions Municipals cal prioritzar en el final de mandat

Alacant, dilluns 14 de maig de 2018

El Grup Municipal de Compromís ha instat hui a l’equip de Govern del PP a convocar de forma urgent la Junta de Portaveus per a abordar una revisió de les Comissions que existeixen per al funcionament de la corporació i depurar per a donar prioritat a aquelles que realment estan “vives” i són operatives, i cancel·lar aquelles que en el seu moment es van posar per interès partidista del Partido Popular i Ciudadanos.

El portaveu del Grup Municipal de Compromís, Natxo Bellido, ha recordat que el PP i C’s es van passar els tres primers anys d’aquest mandat sol·licitant la creació d’infinitat de comissions per a abordar tot tipus de temes, amb l’únic objectiu d’intentar entorpir i paralitzar l’acció del govern i de l’Ajuntament.

Fruit d’aquesta pràctica, a dia d’hui hi ha un elevat nombre de comissions creades i bona part d’elles solament han celebrat una primera sessió per a la seua constitució, sense cap activitat posterior.

“Des de Compromís apostem per exercir una oposició constructiva i enfocada a incidir en els temes que realment interessen a la ciutadania, i per açò proposem obrir un debat racional i assenyat per a veure què comissions estan vives i són realment operatives. Hi ha temes, com la neteja, la política industrial o la participació ciutadana que deuen prioritzar-se, i convocar-se de forma immediata i un altre tipus de comissions que caldrà valorar si té algun sentit que seguisquen en funcionament. Ara el Sr. Barcala és víctima de la seua forma obstruccionista de fer oposició, i ha de posar-se a governar i prendre decisions, entre unes altres que fer amb les comissions que tant el PP com a Ciudadanos van forçar a crear. Ha de dir si les manté, i per tant ha de convocar-les, com les de control de la Junta de Govern, o si decideix de forma consensuada amb la resta de grups el tancar-les”, ha indicat Bellido.

 

Arxivat en: Ajuntament, Alacant, Natxo Bellido, Propostes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *