El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant ha reclamat al govern municipal que informe als grups de l’oposició dels avance en matèria de neteja i que faça públics els informes de les auditories.

Des de la coalició han destacat que en els 8 mesos de govern del PP no s’ha vist que la neteja de la ciutat siga la prioritat que Barcala va prometre en el seu discurs d’investidura. De fet “sembla que no s’estiga fent res”, ha destacat Sonia Tirado, regidora de Compromís.

L’edil ha afirmat que “no sabem res dels anuncis del regidor Israel Cortés, ni de l’informe de la de l’auditoria econòmica inclosa en el plec de les condicions, ni de l’auditoria externa per a la qual s’havia pressupostat 20.000 euros, ni de l’informe intern del funcionament de la contracta, ni de de la comissió tècniques amb amb els veïns. Tot anuncis però cap decisió”.

A més, Compromís porta mesos reiterant les preguntes al ple sobre el control de la UTE i de la neteja de la ciutat, com van ser el ple d’abril, el de juny i el de setembre. “Cortés no ha fet més que tirar pilotes fora. Hui dia seguim sense tindre cap notícia i el que veiem és que el nivell de brutícia de la ciutat continua, tal com estem veient aquestes festes: contenidors plens, amb fem al carrer… Exigim a l’equip de govern que informe a l’els grups de l’oposició dels avanços en material de neteja i que faça públics els informes realitzats”, ha asseverat Tirado.