Compromís reclama la suma de les forces progressistes “enfront de la dreta de la confrontació i la radicalitat”

Natxo Bellido, portaveu municipal de Compromís ha reclamat la suma de forces dels partits progressistes, “els partits polítics que volem més igualtat, més defensa democràtica i més futur per a la nostra terra perquè no és possible que la dreta l’única cosa que oferisca siga confrontació i radicalitat, no és un bon missatge de futur per a la nostra ciutat i la nostra gent”.

Bellido ha destacat que l’elecció de Barcala com a candidat a l’alcaldia en les pròximes eleccions de maig demostra que el PP no té discurs sobre el futur de la ciutat i únicament mantenen un relat de confrontació i radicalitat, “possiblement perquè el PP ha de fer nous amics”. D’altra banda ha afirmat que “el PP vol que tornen els governs que ens van omplir de corrupció, de retallades socials, d’atur, d’incompetència de ruïna a Alacant i en el nostre territori autonòmic.

Però a més, Compromís ha recordat a Barcala que “en l’actualitat continua sent l’alcalde de tots els alacantins, encara que n’hi haja seguisc gràcies al transfuguisme polític , i no pot fer determinats discursos que li allunyen absolutament de qualsevol indici de centralitat institucional”.