Compromís demana a Foment que concrete quan serà suprimit el pas a nivell del carrer Ausó i Monzó

El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha explicat hui que “a través del nostre diputat, Joan Baldoví, hem elevat una pregunta al Ministeri de Foment per a que detalle quan serà suprimit el pas a nivell del carrer Ausó i Monzó i aconseguir, així, la connexió dels barris de la ciutat separats tradicionalment per les vies del tren”.

 

Bellido ha indicat que “atès que ADIF ja ha finalitzat la redona sobre el túnel de l’AVE, entenem que el tancament del pas a nivell pot ser una realitat en breu i, en este sentit, volem que el Govern central ens aclarisca si existeix una data més concreta per portar a terme l’actuació”.

 

El secretari local ha recordat que “es tracta d’una obra que en teoria hauria d’haver acabat en 2012 i que és necessària per a aprofundir en una de les grans assignatures pendents d’esta ciutat, la vertebració i permeabilitat entre els diferents barris, separats per un disseny poc racional del municipi”.

 

Alhora, Ignasi Bellido ha indicat que “hem preguntat també per la data en què circularan pel túnel realitzat per a l’arribada de l’AVE els trens amb destinació Alacant, per tal de deixar així lliure la superfície de l’antic parc de vies”. 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *