Els candidats a la llista municipal de Compromís per Alacant han iniciat aquest dimarts la seua campanya de proximitat perquè la gent conega quins són les propostes que van a fer de Compromís la garantia del canvi polític. “Ho volem fer persona a persona, que ens coneguen, que sàpien el que som, la qual cosa volem i perquè som importants en el futur polític d’aquesta ciutat”, ha explicat el cap de llista a l’Alcaldia d’Alacant.

En la primera jornada, tant Natxo Bellido com la número dos de la llista María José Espuch i diversos membres de la candidatura i de l’equip electoral han acudit a la cèntrica Plaça 25 de Maig, al costat del Mercat Central, un lloc emblemàtic de la ciutat, per a repartir els díptics informatius i parlar cara a cara amb els ciutadans i ciutadanes.

“Ens comprometem a fer una campanya de carrer, totes les setmanes, parlant amb la gent, escoltant els seus problemes, dient-li el que proposem per a aquesta ciutat i que la gent ens veja com una opció propera que va a ser la revelació en la pròxima legislatura”, ha ressaltat Bellido.

“Volem conèixer el que la gent d’aquesta ciutat opina, què és el que vol canviar, què és el que no li agrada i també comentar-los quins són els nostres projectes, les nostres idees per a provocar un nou govern, un govern que canvie les polítiques i les formes de fer política”, ha afegit.

Sobre aquest tema, Natxo Bellido i María José Espuch han coincidit a assenyalar que “la millor manera que tenim de fer-ho és explicar-li-ho de cara a la gent, parlar persona a persona, alacantí a alacantí i que ells també ens coneguen i ens vegen que anem a ser una gent pròxima la gent que anem a estar en el pròxim govern municipal”.