Compromís critica «els aparadors electoralistes» i insta al PP a «governar com correspon» en matèria de neteja

Tirado: «Cortés ha de convocar d’una vegada la comissió de neteja que portem demanant tots els grups des de fa 7 mesos i deixar-se de sainets a l’Esplanada»

El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant ha criticat una vegada més la gestió de la neteja que realitza el regidor del PP Israel Cortés a qui ha acusat de gestionar a base de cortines de fum per a tapar la inacció, l’opacitat i el desistiment de funcions en la Regidoria de Neteja.

“Cada vegada que es posa en dubte la gestió de la neteja, el regidor Israel Cortés ens fa un triple salt mortal amb doble tirabuixó i llança un nou anunci”, ha ironitzat Sonia Tirado, regidora de Compromís, al que ha afegit que “ni s’ha reclamat l’auditoria d’absentisme, ni s’ha encarregat l’informe de gestió, ni es convoca la comissió de neteja”

Des de la coalició ha qualificat de “sainet” l’escenificació d’ahir de l’Alcalde de la ciutat a l’Esplanada. “Exigim que el PP es deixe d’aparadors electoralistes, comence a governar i convoque d’una vegada la comissió de la neteja tal com portem demanant tots els grups de l’oposició des de fa ja 7 mesos” ha asseverat Tirado.

Punts negres

Des de Compromís han reivindicat que el problema de la neteja a la ciutat no se soluciona amb l’aigualeig de certs carrers en plena precampanya, si no que requereix de gestió àgil i planificació. “La inacció del PP porta al fet que els veïns porten setmanes denunciant punts negres com l’el Carrer Van Dick en el Polígon Industrial de Rabasa i el mingovern del PP no haja fet res”, ha denunciat Tirat.

Arxivat en: Compromís per Alacant, Sonia Tirado, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *