Compromís demana una relació de les instal·lacions amb què compta l’Estat a Alacant per evitar despeses innecessàries

El coordinador de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha afirmat hui que “la coalició vol conèixer el llistat d’instal·lacions, locals, oficines o recintes similars dependents de les diferents administracions de l’Estat que existeixen a la nostra ciutat per evitar duplicitats i despeses que no són necessàries”.

Bellido ha explicat que “recentment coneixíem que el Govern central havia tingut en funcionament una oficina d’expedició de DNI i passaport al carrer Arquitecte Morell que havia costat de mantenir 1,3 milions d’euros des de 2008, quan l’any 2009 ja es disposava d’una nova comissaria de Policia al barri de Benalua”.

“En este sentit, veiem com l’Executiu central ha tardat quatre anys en corregir este balafiament dels diners públics, tot i les alertes que havien realitzat al respecte diferents sindicats policials”, ha explicat el coordinador de Compromís per Alacant.

Ignasi Bellido ha continuat dient que hem demanat al nostre diputat al Congrés, Joan Baldoví, que pregunte quines d’estes oficines es troben en règim de lloguer i la despesa que suposen per a les arques públiques, de manera que puguem detectar quins locals poden ser prescindibles i reubicar els serveis en altres instal·lacions” i ha afegit que “és inacceptable que siguen les prestacions socials més bàsiques les primeres que pateixen les retallades, quan hi ha pagaments com estos que poden ser perfectament prescindibles”.

Arxivat en: Alacant, Compromís per Alacant, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *