El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha afirmat hui que “lamentem que la regidora d’Urbanisme, Marta García Romeu, ja indique possibles terminis per a l’aprovació per part del Consell de l’ATE d’Ikea mentre l’equip de govern ignora les peticions de reunió del comerç local i els estudis que reclama l’oposició”.

 

Bellido ha assenyalat que “no és comprensible que fa tres dies el govern local es negara a analitzar l’impacte de la implantació d’esta nova superfície comercial a Alacant i rebutge convocar un Consell de Comerç per debatre este assumpte i hui la regidora d’Urbanisme parle ja de dates concretes per al projecte, fent oïdes sordes a les reclamacions”.

 

Per al secretari local, “es tracta d’una nova falta de respecte a la ciutadania, d’una nova manca de transparència que demostra que l’objectiu principal de l’equip de Sonia Castedo és acontentar determinats interessos, sense portar a terme els processos democràtics i participatius necessaris”.

 

“Si realment pensen que el projecte és tan positiu, per què el govern municipal es nega aleshores en informar al respecte i mantenir els debats que se li reclamen?”, ha preguntat Ignasi Bellido.