L’Assemblea de Compromís per Alacant va aprovar, el darrer dissabte 26 de setembre, amb el 84 per cent de suport a la renovació del seu Executiva per als propers dos anys, que seguirà encapçalada per Natxo Bellido com a secretari local.

Al llarg de la sessió, l’assemblea ha donat el vistiplau a l’informe presentat pel secretari general entorn als tres primers mesos de Compromís a la gestió del Govern municipal.

 En aquest sentit, ha destacat l’empenta de la coalició en la posada en marxa de projectes importants per atendre l’emergència social, els plans d’ocupació i els grans temes i debats de la ciutat, a més de reincorporar la ciutat a la cooperació política amb institucions de la província i del País Valencià.

Bellido ha reconegut que queda “gairebé tot” per fer i ha considerat que l’inici “real” de la legislatura en termes polítics arrencarà passades les pròximes eleccions generals que se celebraran a finals d’any.

“Serà aquí, acabat el cicle electoral, quan realment podrem iniciar un treball de previsió i estratègia del que han de ser els eixos del nostre treball en els propers anys per consolidar el nostre projecte a la nostra ciutat i poder dur a terme un veritable programa de govern en el termini de 8 anys “.

Així mateix, ha advertit que “si volem que l’acció política de Compromís implique processos de transformació urbans i socials importants, necessitarem seguir augmentant els nivells de confiança ciutadana cap al nostre projecte i les nostres polítiques”.

Per tot això, Bellido ha apostat per treballar “des del sentit i la responsabilitat que enarborem com les claus d’identitat de Compromís, per consolidar i liderar projectes de canvi i transformació de la nostra ciutat”.

La composició de la nova executiva ratificada aquest dissabte (repeteixen cinc membres, i entren 12 persones) és la següent:

Natxo Bellido
Ismael Vicedo
Pere Garcia
Rosa Pinto
María del Carmen Navarro
Silvia Ramírez
Lluc Sirvent
Victoria López
Albert Poveda
Fernando Martínez
Robert Vilaplana
Jorge Orts
Eloisa Sarrió
Jorge Ferrer
Maria del Carmen Pérez

Joves
Noemi Mazón
Vicente Castaño

Suplents

Vicente Oltra
Isaac Torregrosa
Quique Tébar
Maria Monter
Yolanda Cerdà

(*) María José Espuch, Manuel Alcaraz i Sonia Tirado formen part de l’Executiva com a membres nates.