El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant ha sol·licitat al govern municipal que convoque la comissió de la EDUSI “Àrea les Cigarreras”.

Natxo Bellido, portaveu de la coalició ha recordat que l’última reunió d’aquesta comissió, al novembre, ja es va realitzar a instàncies de Compromís i que en ella la regidora encarregada d’aquest projecte, María Dolores Padilla, va citar una sèrie de compromisos d’execució que havien d’estar el mes de febrer.

“En un any on la EDUSI es juga tant, ja que a final d’any passa la revalida del 30% d’execució del projecte europeu, volem saber com estem i que ens queda per a arribar a aqueix objectiu”, ha destacat Bellido.

A més, des de Compromís reclamaran en aquesta comissió un procés obert, real i participatiu per al disseny i la remodelació en la plaça de Castelló, plaça dels Palmeretes. Des de la coalició reclamen que la redacció i la remodelació d’aquest espai central del barri de Carolinas ha de fer-se amb el consens i la participació del teixit associatiu de la zona.