La diputada per Alacant del grup parlamentari Compromís Mireia Mollà ha exigit hui la dimissió del President de la Diputació i del Partit Popular alacantí José Joaquín Ripoll després de què haja sigut detingut per la policia en el transcurs d’una operació contra la corrupció .

Per a Mollà “esta situació és molt greu, no es pot mantindre de ninguna manera ni un minut més en el seu càrrec a un President de Diputació implicat en un cas de corrupció”.

“La detenció de Ripoll i de tres regidors d’Oriola en el marc d’esta operació judicial és una prova clara de què la corrupció política està present en les institucions alacantines controlades pel Partit Popular”, ha assenyalat la diputada.

“Amb els casos de corrupció en què està implicat el President de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, el cas Gürtel que afecta a Francisco Camps i altres membres del Consell i del PP, i ara amb la detenció de Ripoll es confirma que la corrupció política s’ha estés per tot el País Valencià de mans del Partit Popular”.

“El President Camps hauria de demanar la dimissió de José Joaquín Ripoll, però immediatament després, per coherència, hauria de dimitir ell mateix. Una societat democràtica com la nostra no pot aguantar més el descrèdit dels seus governants implicats en greus escàndols de corrupció”, ha conclòs Mollà.