El primer lip dub de la política valenciana, realitzat pel Bloc Jove i amb la participació de tres diputats de Compromís

El BLOC JOVE ja ha penjat en la xarxa el lip dub que va gravar al passat mes de setembre a Bocairent, dins de la celebració de la Trobada Nacionalista de Tardor que organitzaren les joventuts valencianistes i que va comptar amb la participació de tres diputats de Compromís: Enric Morera, Mireia Mollà i Josep Maria Pañella, i en representació d’Els Verds-Esquerra Ecologista del PV també ix en el vídeo Lluís Falcó, un dels líders d’eixa formació en les comarques del sud. D’esta manera els joves del BLOC comencen la seua particular pre campanya de suport a la Coalició Compromís per a mostrar la cara més fresca, ambable i divertida de la política valenciana.

El lip dub ha estat gravat a l’aire lliure, a pocs metres de zones afectades pels incendis de la Vall d’Albaida del passat mes de setembre i on els parlamentaris de Compromís i els components del BLOC JOVE plantaren unes carrasques per a simbolitzar el suport i l’arrelament del moviment valencianista progressita amb la terra. De fet, la TNT del BLOC JOVE tenia per lema “Rebrotem” i el vídeo musical que han penjat en la xarxa és un d’eixos rebrots que els distingeix de la resta de partits polítics del País Valencià.

Festeres, dimonis, dolçainers, futbolistes, llauradors i disfresses divertides i alegres van eixint en el vídeo amb la música de “Sóc Mediterrani”, un tema de Seguridad Social interpretat per la banda valenciana i per Miquel Gil i que conclou amb l’aparició dels tres diputats de Compromís. A diferència d’altres lips dubs, en el realitzat pel BLOC JOVE hi ha una part de música en directe, on tots els participants canten l’estrofa final de la cançó en viu i, després, també interpreten una coneguda peça de la música tradicional valenciana amb l’acompanyament de la dolçaina i el tabal.

El portaveu de Compromís i secretari general del BLOC, Enric Morera, ha assegurat que el lip dub del BLOC JOVE, “és una clara manifestació que existeix altra manera d’entendre la vida, amb més il·lusió, d’una forma més alegre i més freca. També existeix eixa manera de fer política i els representants d’eixe estil que torna a il·lusionar som nosaltres, front a la grisor i els escàndols de corrupció d’altres”.

Arxivat en: Municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *