Mollà: “Les protestes d’Alacant fan evident la mala gestió de la Conselleria d’Educació”

La diputada autonòmica de Compromís Mireia Mollà, cap de llista per la província d’Alacant, ha assegurat hui que “la mala gestió de la Conselleria d’Educació ja no pot ser més evident, doncs les reivindicacions de la comunitat educativa i dels pares i mares dels alumnes fan palès que el conseller Alejandro Font de Mora no dona solució als seus problemes”.

Mollà ha destacat que només en les últimes setmanes a la ciutat d’Alacant s’han repetit diverses protestes per a exigir millores en els centres educatius i “es tracta de reivindicacions de necessitats que són bàsiques per als alumnes”.

“Diumenge passat mares i pares del col·legi públic El Palmeral d’Alacant reclamaren l’ampliació del centre, una obra que és necessària des de fa una dècada, i ahir mateix els pares del IES 8 de març –també d’Alacant- exigiren que els seus fills puguen seguir utilitzant un servici públic d’autobusos per arribar a l’institut”, ha explicat la diputada de Compromís.

Alhora, la diputada autonòmica –que ha recordat també les “incongruències” de la Conselleria en la rehabilitació del col·legi Manjón Cervantes de la capital alacantina- ha donat el seu suport a les concentracions de protesta contra els retalls en educació convocats per la Junta de Personal Docent no Universitari d’Alacant.

Per a Mollà “el retall és tan incomprensible com que Educació haja destinat en 2011 més diners per a comprar uniformes per als estudiants de centres públics que per a combatre el fracàs escolar”.

Per la seua banda, el candidat de Compromís a l’alcaldia d’Alacant, Tomàs Mestre, ha defensat la necessitat de que “el Consell es decidisca a escoltar les reivindicacions que en matèria d’educació s’estan fent des d’Alacant”.

“Nosaltres sí tenim un compromís real amb l’educació pública i per això continuarem al costat de la comunitat educativa, de les mares i dels pares per tal d’alçar la veu i reclamar a la Conselleria d’Educació que es faça càrrec d’aquests problemes, que és la seua obligació”, ha apuntat Mestre.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *