El candidat a l’alcaldia d’Alacant Tomàs Mestre, ha denunciat que les inversions promeses al Pla Urban per a la zona nord d’Alacant no han arribat tal i com s’havien promès. “En estos barris viuen persones tancades en les seues pròpies cases, edificis de cinc altures sense ascensor, una situació impròpia d’una societat com la nostra, per això ens comprometem hi ha portar les inversions necessàries per a millorar la qualitat de vida dels alacantins i les alacantines que viuen en la zona nord de la ciutat” ha assegurat Mestre.

El candidat de la coalició que formen el Bloc, Iniciativa i els Verds, Tomàs Mestre, acompanyat de Rafa Baeza membre de la candidatura i veí de la zona nord d’Alacant i altres membres de la candidatura han visitat la Plaça d’Alger per a conèixer de primera mà els problemes d’un dels barris més allunyats del centre i amb majors necessitats d’atenció per part de l’ajuntament.

Després d’haver-se reunit amb representants dels veïns i comerciants de la zona, fa unes setmanes, avui Mestre s’ha presentat ja com a candidat a l’alcaldia, visitant comerços i veïns de la zona. El candidat de Compromís ha constatat la falta d’atenció per part de les institucions i ha reclamat “que les inversions promeses es convertisquen en una realitat com més aviat millor. En este barri, com ens expliquen els veïns i comerciants, hi ha vivendes dels anys 70 que no compten amb les mínimes infraestructures, com un ascensor, la qual cosa obliga moltes persones majors a quedar tancades a les seues llars, i això és una cosa intolerable”.

Mestre també ha explicat que Compromís treballa perquè les persones que no puguen fer front a la hipoteca de la seua vivenda puguen cancel·lar el crèdit amb l’entrega del seu pis, ja que molta gent es queda sense casa i a més amb el deute “este barri és un exemple d’una situació que es reprodueïx per tota la ciutat i per a la que la que ja hem plantejat esta alternativa com a solució en les Corts a través del grup parlamentari de Compromís”.

Juntament amb Rafa Baeza, Mestre ha reclamat per al barri les infraestructures pendents, com la construcció d’un mercat municipal, però també atenció especial a la zona, amb plans d’integració, ja que és un d’ells barris amb major índex d’immigració, així com l’execució de les obres d’ampliació i reforma de l’Escola d’Adults Alberto Barris i l’IES Verge del Remei.