El candidat de Compromís a l’alcaldia d’Alacant, Tomàs Mestre, ha protagonitzat este matí un ‘Speech Córner’ en la plaça 25 de maig d’Alacant. Mestre s’ha dirigit a la gent que es trobava en la plaça sense convocatòria prèvia, imitant el model britànic. Segons el propi candidat “la nostra forma de fer política se centra en els ciutadans, parlant i escoltant, per això, en esta campanya electoral tractem de fer el mateix, actes propers als ciutadans, en els que poder explicar les nostres propostes, però també escoltar el que pensen, per a aprendre de tot el món”.

El candidat de la coalició que formen el Bloc, Iniciativa i Els Verds, Tomàs Mestre, pujat en una caixa de fruites s’ha dirigit a la gent que en eixe moment es trobava en la plaça del Mercat per a explicar-los el model de ciutat pel qual aposta Compromís, “quan li parles a la gent de forma senzilla i a la cara, les coses s’entenen. Per això, ací del que es tracta és dialogar, d’explicar que model de ciutat volem, com crearem ocupació o a millorar la nostra qualitat de vida, però també de saber que és el que pensa la gent d’estes qüestions i de qualsevol altra, nosaltres no fugim de les persones, al revés, ens interessa saber que pensen i com podem ajudar-les”, ha explicat Tomàs Mestre.

A pesar de no estar acostumats a este tipus d’acció directa i pròxima, la gent que es trobava en la plaça s’ha interessat per la iniciativa del candidat de Compromís a qui han escoltat i preguntat algunes qüestions, principalment relacionades amb la creació d’ocupació, però també sobre com combatre la corrupció o fer d’Alacant una ciutat més ecològica. A tot això ha respost Mestre en el que s’ha convertit en un diàleg entre gent que passava per la plaça i el candidat de Compromís. “Sobre l’ocupació hem explicat que fa falta un gran pacte amb tots els agents socials, que el Desplegament de la llei de Dependència creara llocs de treball, igual que les escoles de 0 a 3 anys. També hem explicat que la transparència i la participació són els nostres compromisos per a combatre la corrupció i que el nostre model de ciutat és verd, amb menys fums, menys residus i millors serveis per als ciutadans”, ha explicat Mestre.