Compromís-Equo se sumarà a la mobilització convocada pels sindicats UGT i CC.OO. per al pròxim 6 d’octubre a Alacant on es reivindicarà el dret a un treball decent, davant la precarització dels contractes i les condicions dels treballadors que s’està registrant en el context de la crisi econòmica.

La coalició ha mostrat el seu recolzament a l’acte organitzat pels sindicats, durant l’encontre que ha tingut lloc hui a Alacant entre la cap de llista de Compromís-Equo al Congrés, Aitana Mas; el número dos de la candidatura, David Navarro, i el candidat al Senat, Ignasi Bellido, amb els secretaris comarcals d’UGT i CC.OO., Óscar Llopis i Consuelo Navarro, respectivament, junt a altres membres de les organitzacions.

Durant la reunió, Compromís-Equo i UGT i CC.OO. han coincidit en la necessitat de sumar esforços per protegir els drets dels treballadors i exigir als governs autonòmic i estatal garanties de que es defensaran per davant de tot els seus drets i la seua protecció laboral.

Aitana Mas ha explicat que “Compromís-Equo estarà present a la manifestació del pròxim dia 6 perquè la ciutadania necessita una veu que defense els seus interessos, davant de mesures com la temporalitat dels contractes que ha impulsat el Govern central o l’eliminació de llocs de treball que està portant a terme la Generalitat Valenciana”.

“Es tracta d’evidenciar que els ciutadans s’estan sentit indefensos i necessiten que des dels governs es prioritze garantir els llocs de treball i les condicions laborals, en lloc de portar a terme mesures que només busquen acontentar els mercats”, ha afirmat la candidata de Compromís-Equo al Congrés.

Per la seua banda, el candidat al Senat Ignasi Bellido ha assegurat que “el recolzament a un treball decent també implica dir no a les retallades de les prestacions socials, ja que s’han de mantenir especialment els llocs de treballs en la sanitat, l’educació i els serveis socials per a mantenir una atenció pública de qualitat”.