Aitana Mas: “Transformem la resignació en il·lusió amb el vot a les polítiques alternatives de Compromís-Equo ”

La candidata de Compromís-Equo al Congrés per Alacant, Aitana Mas, ha demanat hui als ciutadans que “transformen la resignació i la desafecció en il·lusió amb el vot a un projecte amb polítiques alternatives, centrat en defensar a les persones i les seues condicions de vida, a la sostenibilitat i a la democràcia participativa”.

 Aitana Mas ho ha explicat així durant l’acte central de campanya que ha tingut lloc hui a Elx i on han participat també la diputada autonòmica i portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, i Carlos Conejo, número cinc de la candidatura al Congrés.

La cap de llista de Compromís-Equo ha assenyalat que “PP i PSOE volen fer-nos creure que són opcions contraposades, però en realitat són la cara d’una mateixa moneda perquè l’única eixida que presenten a la crisi és la de les retallades i la precarització dels nostres serveis bàsics i les nostres condicions de treball” i, en aquest sentit, ha apuntat que “aquells que ens han portat a aquesta situació de crisi no ens faran eixir d’ella”.

 “Estem farts de polítiques esgotades, de polítiques que donen l’esquena als ciutadans i només premien als mercats, de propostes estèrils, i d’actituds antidemocràtiques i per això Compromís-Equo, que vol retornar als ciutadans al centre de la política, que vol ser la veu dels invisibles que estan patint la crisi i que vol fer d’aquesta una democràcia real, es converteix en un vot útil el pròxim diumenge”, ha indicat Aitana Mas.

La candidata al Congrés ha assegurat que “un diputat de Compromís-Equo assegura una veu al Congrés que parle dels problemes quotidians de les ciutats i pobles d’aquest territori” i ha conclòs que la coalició “s’està disputant l’últim diputat amb el PP i per a furtar-se’l necessitem que els ciutadans siguen actius i, sobretot, que no es resignen, que donen el seu vot als polítics que som com ells, que comparteixen els seus problemes i parlen el seu llenguatge, els candidats de Compromís-Equo”.

 

Arxivat en: Aitana Mas, Moviments Socials, Sanitat i Benestar Social, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *