La coalició s’obri als ciutadans independents que vulguen treballar per a aconseguir representació municipal l’any 2015

Compromís per Alacant decidí en l’assemblea celebrada ahir estabilitzar la coalició que ve treballant des de fa mesos i propiciar la participació a la coalició de ciutadanes i ciutadans sense adscripció partidista, amb igualtat de drets i deures.

El coordinador de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, assegurà que “volem seguir innovant en la política, fer-la més participativa i dotar de més pluralitat la proposta de Compromís. Hi ha molta gent que ens ha demanat participar en la coalició sense que això implique afiliar-se a cap dels partits que la composen i entenem que cal afavorir eixe procés per tal de créixer i representar millor a la ciutadania que està confiant en Compromís”.

 “Esta assemblea inicia el camí de Compromís cap a les pròximes eleccions locals i autonòmiques, on tenim l’objectiu d’obtenir representació en l’Ajuntament i ser decisius a l’hora de propiciar governs responsables, honestos i progressistes. Som l’antídot de les majories absolutes. Però per fer tot això som conscients que cal treballar molt i articular una proposta política que puga ser recolzada per milers d’alacantins i alacantines”, assenyalà Bellido.

En aquest sentit, en l’assemblea s’ha marcat la data del mes de febrer per a realitzar un acte públic de Compromís per Alacant en el que s’exposen les línies mestres del treball a fer en els pròxims mesos, així com la línia política a seguir, que estarà determinada per trobar eixides justes a la crisi i una oposició contundent, però carregada de propostes alternatives, al govern de l’alcaldessa Sonia Castedo.

Per la seua banda, el portaveu de Compromís per Alacant, Tomàs Mestre, explicà que “la coalició Compromís s’ha convertit en la tercera força política al País Valencià, tenim vora 400 regidors i regidores, sis diputats i diputades a Les Corts i un diputat al Congrés” i ha afegí que “ara toca seguir creixent i això passa per institucionalitzar-nos a la ciutat d’Alacant i que la proposta arrelada a este país, progressista i ecologista que defenem siga l’alternativa que Alacant mereix al govern del paro, el despilfarro i la corrupció que representa el PP”.