Compromís per Alacant reclama l’arreglament i obertura de la zona infantil de la plaça Pare Fontova

La coalició reivindica que l’Ajuntament es preocupe dels detalls de la ciutat que realment afecten al dia a dia dels ciutadans

Compromís per Alacant denuncia que la zona infantil de la plaça Pare Fontova porta diversos mesos vallada i està deteriorant-se progressivament, tot i ser un espai que només precisava d’una modesta intervenció per a garantir la seguretat dels més xicotets. Tot i això, la zona s’ha tancat sense cap previsió de reobertura amb la consegüent pèrdua d’espai públic infantil i el perill que suposa mantenir una zona infantil vallada però a l’abast de tots.

A més, l’estat d’abandó en què es troba fa que cada dia ascendisca la inversió necessària per a la seua rehabilitació i dóna una sensació de provisionalitat i desídia del conjunt de la plaça.

El coordinador de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha assegurat que “no podem tindre una zona infantil, molt estimada pels veïns, tancada perquè calia canviar un tobogan i no s’ha fet; les veïnes i veïns mereixen comptar amb un espai ja construït destinat als jocs dels més xicotets”.

Bellido ha afegit que “si en el seu moment ja reclamàrem una actuació per a millorar la seguretat d’esta zona infantil, ara exigim a la regidoria corresponent un termini d’execució de les millores pendents i d’obertura de l’espai infantil, ja que no podem tolerar que la zona seguisca vallada sine die”.

En aquest sentit, el coordinador de la coalició a Alacant ha indicat que “l’excusa de que no hi ha diners donats pels representants municipals sembla poc creïble quan estem parlant d’una actuació tan específica, i que com més es tarde a actuar, més diners costarà a les arques públiques”.

Per la seua banda, el portaveu de Compromís per Alacant, Tomàs Mestre, ha assenyalat que “l’aposta per una ciutat guapa, que proclamava l’alcaldessa, Sonia Castedo, s’ha quedat en posar flors i poc més i per això des de Compromís apostem per una ciutat atractiva, agradable, que cuide els els detalls que fan més fàcil la vida a les persones” i ha apuntat que “fer política dels detalls, no suposa un gasto econòmic important, però genera benestar i felicitat a la convivència diària”.

Arxivat en: Alacant, Compromís per Alacant, Municipal, Natxo Bellido, Parcs i places

Comentaris

  1. Dentrtt diu:

    Una gran proposta. Sens dubte a Alacant tenim una manca important de zones verds i parcs. Tenim que fer que aquesta ciutat siga un exemple amb la natura i fins i tot d’ací a un temps aspirar a ser ciutat verda europea. Seria una gran notícia. 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *