Compromís recolza la Vaga General convocada per al pròxim 29 de març i, en este sentit, ha anunciat hui que secundarà este atur a Alacant per tal de “demostrar el nostre rebuig a una reforma laboral que suposa una dura retallada dels drets dels treballadors, que no va a crear ocupació i que tindrà greus conseqüències per a la ciutadania”.

Així ho ha explicat el coordinador de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, que ha assistit, junt a altres membres de la coalició, a la reunió que ha tingut lloc hui entre els sindicats UGT i CC.OO. i els partits polítics a Alacant.

Bellido ha confirmat als sindicats que Compromís secunda la vaga organitzada per al pròxim dia 29 i ha explicat que “és necessari mostrar un rebuig general a la reforma aprovada pel Govern del PP, que deixa en un negatiu i perillós desequilibri les relacions laborals i que fomenta un model de treball ja fracassat, com malauradament confirmen les dades de l’atur a Alacant”.

“Des de Compromís farem pedagogia sobre la importància de protestar contra una reforma laboral que no va a crear més ocupació i que no va a solucionar la situació que estan patint els 224.328 aturats de les comarques d’Alacant”, ha explicat el coordinador local de Compromís.

Ignasi Bellido ha assenyalat que “en un moment com este en què s’estan vivint situacions dramàtiques s’ha d’apostar per polítiques per a les persones, per mesures que garantisquen un treball digne i no per reformes laborals que acontenten la gran patronal, però es carreguen els drets dels ciutadans, com ha fet el PP”.

“Secundarem esta vaga com vam secundar la del 29 de setembre de 2010 contra la reforma del Govern del PSOE, doncs entenem que ni aquella ni molt menys esta suposen una eixida social a la crisi”, ha destacat el coordinador de Compromís per Alacant, que ha afegit que “esta vaga ha de ser la cita que done veu a les persones a les que els poderosos volen silenciar”.