La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “el president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, i el president del Govern central, Mariano Rajoy, estan satisfent els estómacs agraïts d’Europa i dels mercats i no estan solucionant la crisi econòmica, ja que només saben atemptar contra els nostres drets més bàsics”. 

Mireia Mollà ha explicat que “des de Compromís este 1 de maig exigim als governs del PP, tant al de Fabra com al de Rajoy, que paralitzen immediatament les polítiques de retallades, ja que imposen el fantasma del dèficit i li donen prioritat davant els problemes reals dels ciutadans i de les ciutadanes”.

“El pitjor és que estes mesures que van en contra de la nostra sanitat i educació públiques, entre altres prestacions bàsiques, no són una qüestió econòmica, sinó que obeeixen a una raó ideològica i per això este primer de maig reivindiquem un no rotund a les retallades”, ha indicat la diputada de Compromís.

Per la seua banda, el coordinador de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha participat en la manifestació de l’1 de maig d’Alacant, junt al portaveu local de la coalició, Tomàs Mestre.

Bellido ha afirmat que “Compromís està hui al carrer perquè cal cridar més fort que mai per un treball digne i, sobretot, per a que els governs locals, autonòmics i estatals treballen realment per reactivar l’economia i crear llocs de treball, doncs la recepta de les retallades només està servint per agreujar més la situació i deixar-nos als ciutadans en una situació d’urgència extrema, mentre el PP acontenta els poderosos”.