El coordinador de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha lamentat hui que “els veïns del barri Verge del Remei hagen de patir una vegada més el retard en les obres del mercat de Lo Morant a causa de la mala gestió econòmica que està fent l’equip de govern del PP dels recursos públics”.

Bellido s’ha manifestat així després que l’Ajuntament haja tingut que retardar de nou la construcció d’este equipament perquè va adjudicar la contracta per un preu inferior al real i ara es troba en què no pot aprovar els sobrecostos, una pràctica que s’havia convertit en habitual per al Consistori.

“Haver de tornar a licitar les obres del mercat de Lo Morant suposa que este edifici encara tardarà en ser una realitat i esta és una situació que els veïns, que porten anys suportant canvis de dates, no poden aguantar més”, ha afirmat el coordinador de la coalició.

A més, Ignasi Bellido ha explicat que “el futur dels comerciants de les galeries d’alimentació de la Plaça d’Argel passa únicament per la construcció d’este mercat, així com la revitalització econòmica d’esta zona deprimida de la ciutat d’Alacant, que veu com s’esvaeixen promeses com esta i com la posada en marxa de la línia 2 del Tram”.

Per la seua banda, el portaveu de Compromís per Alacant, Tomàs Mestre, ha recordat que “si les obres no es realitzen en els terminis acordats la Unió Europea podria retirar la subvenció que realitza i que arriba al 70% del cost total”.

“Estes són les conseqüències de les pràctiques irregulars de l’equip de Sonia Castedo en les que es realitzaven contractes més barates del cost real per beneficiar als mateixos de sempre”, ha destacat Mestre, que ha afegit que “en este sentit, esperem que el govern local del PP no busque cap excusa barata i reconega que el mercat de Lo Morant no està construït per la seua incompetència”.