Compromís acusa al PP de deixar venuts els ciutadans i el Medi Ambient al permetre que Alacant reba residus de fora

El portaveu de Medi Ambient de Compromís per Alacant, Luis Falcó, ha assegurat que “l’equip de govern del PP ha deixat hui venuts als ciutadans i al Medi Ambient després de revocar l’acord que impedia que Alacant rebera residus procedents d’altres municipis”.

Falcó ha assenyalat que “no podem tolerar que arriben més residus perquè només amb els que es produeixen en l’actualitat a la Zona XVI, la corresponent a Alacant, ja s’està sobrepassant el límit de 1,5 tones que té esta planta i, per tant, una ampliació tindria greus conseqüències ambientals”.

En este sentit, el membre de Compromís per Alacant ha apuntat que “Castedo, que l’any 2010 va recolzar una moció per a que no s’autoritzara a cap empresa a bolcar residus procedents d’altres plans zonals, no té cap argument per a proposar ara l’ampliació en 1,8 tones l’abocador i només s’entén que ho faça per beneficiar el negoci de la concessionària participada per Enrique Ortiz”.

D’altra banda, Falcó ha anunciat que “Compromís per Alacant proposarà també la millora dels sistemes de separació i tractament selectiu de la planta de Fontcalent, doncs en l’actualitat la recuperació dels residus no arriba ni al quatre per cent del total”.

Arxivat en: Alacant, Luís Falcó, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *