Compromís per Alacant titlla “d’obscurantista” el procés d’implantació de la zona blava

La coalició sol·licita la retirada d’este punt de l’ordre del dia en el ple del 29 de juny

El portaveu de Compromís per Alacant, Tomàs Mestre, acusa a l’equip de govern del PP d’iniciar un procés “opac i surrealista” en la implantació de l’ORA en tots els barris de la ciutat i ampliació d’aquesta mesura als dissabtes per la vesprada, “tot i que que la majoria de comerços dels barris perifèrics no obre en este horari”.

El portaveu de la coalició ha explicat que “el fet que la implantació radical de la zona blava en tots els barris de la ciutat es porte al ple del 29 de juny de manera urgent i immediata, sense estudi, sense informar a la ciutadania i sense contemplar targeta de resident denota l’afany clarament recaptatori de la mesura”.

“És clar que a l’equip de govern del PP li urgeix engegar l’ORA per tapar els excessos, malbaratament i despeses injustificables de l’alcaldessa, Sonia Castedo, durant els últims anys”, ha indicat Tomàs Mestre.

El portaveu ha continuat dient que “per tot això, Compromís sol·licita la retirada del punt plenari referent a la implantació de l’ORA acordada en la comissió de Presidència i Règim Interior de l’Ajuntament d’Alacant, amb l’escandalosa complicitat del PSOE, fins que no es publique i difonga entre els veïns un estudi que justifique la seva implantació en zones residencials”.

“Cal recordar, que en barris com El Pla o Carolines les edificacions daten en la seva majoria de la dècada dels 60 i 70, on no era obligatòria la construcció de places de garatge, per la qual cosa la mesura agreujarà més encara l’economia domèstica dels alacantins al no tenir possibilitats reals d’aparcament”, ha conclòs Tomàs Mestre.

Arxivat en: Alacant, Compromís per Alacant, Infraestructures i transports, Tomàs Mestre, Zona ORA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *