Mollà: “Si Castedo continua un dia més en els seus càrrecs, s’evidenciarà l’absoluta feblesa de Fabra”

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “si l’alcaldessa d’Alacant i diputada autonòmica, Sonia Castedo, continua un dia més exercint els seus càrrecs, es demostrarà l’absoluta feblesa del president de la Generalitat i del PPCV, Alberto Fabra”.

Mollà ha realitzat estes declaracions després que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) haja assumit la branca del cas Brugal que investiga presumptes irregularitats en la redacció del PGOU d’Alacant, en les que podrien estar implicats tant Castedo com el seu predecessor i actual diputat a Les Corts, Luis Díaz Alperi.

“Este nou pas de la justícia situa a Castedo a les portes de la imputació formal i, per tant, li exigim que abandone d’immediat els seus càrrecs pel bé del nom d’Alacant i de tots els seus ciutadans, que no mereixen una alcaldessa ni una diputada sospitosa d’haver comès els delictes de revelació d’informació privilegiada, suborn i tràfic d’influències, com considerà el titular del Jutjat d’Instrucció”, ha explicat.

La diputada de Compromís ha recordat que “recentment Sonia Castedo repetí en el seu discurs victimista al assegurar que dimitiria de diputada per deixar de ser aforada i accelerar el procés judicial, però el que hauria de fer, si té un mínim de decència, és renunciar a tots els seus càrrecs”.

“Alhora, si Alperi no ha volgut renunciar a la seua condició d’aforat serà segurament perquè té por a la investigació i vol aferrar-se a la seua cadira de diputat el màxim temps possible”, ha assenyalat Mollà.

La diputada ha afirmat també que “si Fabra permet que Castedo i Alperi continuen un dia més en els seus càrrecs, evidenciarà que li segueix tremolant el pols davant les corrupteles, que no té intenció de depurar responsabilitats i que, en definitiva, el seu Govern no es diferencia en res dels anterior mandats del PPCV a la Generalitat, per moltes promeses de renovació que faça”.

Arxivat en: Mireia Mollà, PGOU, Sonia Castedo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *