El portaveu de Medi Ambient de Compromís per Alacant, Luis Falcó, ha criticat hui que “l’equip de govern del PP continue sense desmantellar la gasolinera de Benalua, tot i haver-se convertit en un focus d’insalubritat, en el que fins i tot han aparegut rates, i que pot afectar els alumnes del col·legi adyacente”.

“Ens hem reunit amb els veïns i ens han explicat que han detectat la presència de rates durant els últims mesos, un focus que podria haver-se originat a causa dels abocaments que existeixen al voltant d’esta antiga estació de servei”, ha explicat Falcó.

El portaveu de Medi Ambient ha continuat dient que “sembla que l’Ajuntament no és conscient de la gravetat de l’assumpte que podria afectar els estudiants del col·legi Benalua, com ha denunciat l’AMPA del centre, i per això instem a l’equip de govern a que accelere els tràmits necessaris per a que es puguen desmuntar ja les instal·lacions d’esta gasolinera”.

“A més, el que ha de fer de manera immediata és desratitzar esta zona i garantir unes condicions mínimes d’higiene per assegurar el benestar dels xiquets i dels veïns”, ha assenyalat Luis Falcó.