El coordinador de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha demanat hui que “l’equip de Sonia Castedo explique per què s’ha retardat el inici de les escoles deportives municipals, que haurien d’haver començat la pròxima setmana, i diga als pares quan està prevista la seua posada en marxa”.

 Bellido ha explicat que “des de la Regidoria d’Esports s’ha enviat un correu electrònic als pares i mares dels alumnes per a informar-los de que les escoles esportives municipals no s’iniciaran els pròxims dies 5 i 6 de novembre d’este any, sense donar-los més explicacions”.

 “Al mateix temps, el correu indicava que la data definitiva d’inici i final de les escoles serà publicada a la pàgina web de la regidoria, sense orientar sobre la possible data de començament dels cursos”, ha assenyalat.

En este sentit, el coordinador de Compromís per Alacant ha destacat que “l’Ajuntament ha d’explicar per quin motiu no es posen en marxa els cursos la pròxima setmana, donades les molèsties que causa el seu retard, i dir-los als pares quan es preveu que puguen iniciar-se les escoles esportives”.