La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “lamentem que el Partit Popular continue emparant presumptes corruptes en les institucions, doncs així ho han demostrat a la Diputació d’Alacant al mantenir com a diputat a l’ex alcalde de El Campello, Juan Ramón Varó”.

 

Mollà ha apuntat que “cal recordar que Varó està processat per un presumpte cas de prevaricació, doncs hauria adjudicat a dit tres contractes de festes i senyalització quan va ser alcalde d’este municipi de l’Alacantí”.

 

“Tanmateix, sembla que esta qüestió no té cap importància per a la presidenta de l’institució, Luisa Pastor, ja que manté Varó en els seus corresponents càrrecs a Proaguas, tot i les acusacions que pesen sobre ell”, ha destacat la diputada de Compromís, que ha subratllat també que “l’ex regidor d’Urbanisme de El Campello, Juan Lorenzo Giner, serà jutjat per presumpte tràfic d’influències”. 

 

Mireia Mollà ha continuat dient que “malauradament, l’actitud de Pastor no és cap fet sorprenent si tenim en compte que la política de tolerància zero amb la corrupció que pregonava el president de la Generalitat i del PPCV, Alberto Fabra, s’ha demostrat totalment falsa, com s’evidencia amb la continuïtat dels imputats al grup del PP a Les Corts”.

 

“També exigim als mateixos imputats que siguen suficientment responsables i abandonen els seus càrrecs, atès el mal que provoquen a les institucions i pel respecte que han de demostrar a la ciutadania en el seu conjunt”, ha conclòs la diputada de Compromís.