Compromís demana que es detalle quants centres educatius d’Alacant han estat revisats per comprovar les seues estructures

El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha reclamat hui que “la Conselleria d’Educació i l’Ajuntament indiquen a la ciutadania quants centres educatius han estat revisats per comprovar l’estat de les seues estructures, una mesura anunciada pel Govern valencià i que volem saber si s’ha portat a terme en la nostra ciutat”.

 

Bellido ha recordat que “el passat mes de gener va caure el sòl d’un col·legi de Santa Pola com a conseqüència del seu mal estat i, a continuació, la Conselleria va córrer a prometre un pla de revisió i diagnosi de tots els centres públics”.

 

En este sentit, el secretari local ha assenyalat que “esta comprovació és especialment important al nostre municipi, on contem amb casos com l’IES Jorge Juan, el més antic de la ciutat, que no ha estat reformat, o el col·legi Manjón Cervantes, desallotjat en 2009 per les esquerdes que presentava i pendent des d’aleshores de la seua rehabilitació”.

 

“Estos exemples demostren la desídia amb que ha actuat al llarg dels anys la Conselleria d’Educació, que ha permès que s’arribara a estes situacions, tot i el perill que generen per a la comunitat educativa i, per tant, si es van comprometre a realitzar les revisions volem assegurar que s’estan portant a terme i que no són una promesa falsa més per part de la consellera María José Catalá”, ha  destacat.

 

Ignasi Bellido ha afirmat que “és intolerable que el curs 2012/2013 haja acabat sense solució per a les nombroses deficiències en matèria educativa que patim a Alacant i, per tant, reivindiquem a les administracions que porten a terme les mesures promeses per a garantir, com a mínim, la seguretat de la comunitat educativa”. 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *