La diputada de la Coalició Compromís, Mireia Mollàha valorat hui de forma molt positiva la posada en marxa pròxima del la L2 del TRAM, i que a més l’explotació se faça a través dels recursos humans propis de FGV, sense haver regalat la seua gestió a mans privades, tal i com volia el PP. Gràcies a que l’explotació serà pública s’ha pogut lliurar a molts treballadors públics de l’ERE previst a FGV.

 

Tanmateix el que des de Compromís, a instàncies no se pot entendre, tal i com ha declarat Mireia “és que vullguen reinaugurar una infraestructura que porta més de dos anys de retard i que ja l’expresident Camps vingué en diverses ocasions a fer-se la foto”.

 

Cal recordar que les obres d’esta infraestructura, clau en la mobilitat metropolitana, començaren en l’any 2006 i que porta 2 anys paralitzada la seua execució perquè el govern autonòmic volia externalitzar la gestió, tot i ser considerada com la línia més rendible econòmicament de les què el TRAM té en funcionament. Com ha afegit Mireia Mollà “han estat més de dos anys tractant de regalar-li la gestió de la infraestructura pública a una empresa privada, prometent per part de la Consellera Bonig tot un de dates de posada en funcionament que mai no s’han complit”.

 

“Tot això – ha conclòs la diputada de Compromís- ha provocat entre altres coses que molts estudiants hagen acabat els estudis sense poder accedir a este mitjà de transport. Per això el President Fabra el que hauria de fer és demanar perdó per tot el temps perdut i no fer el ridícul fent-se la foto d’una infraestructura que ens recorda la incapacitat del seu govern per a traure endavant projectes beneficiosos per al conjunt de la ciutadania”.