El diputat de Compromís-Equo al Congrés, Joan Baldoví, ha explicat hui que “anem a registrar una iniciativa parlamentària en la que instem al Ministeri de Foment a completar les actuacions per garantir la seguretat en el tram de vies de l’entrada d’Alacant, on ahir malauradament es va tornar a produir un atropellament mortal”.

 

Baldoví ha apuntat que “tot i que part d’esta zona, situada a Aigua Amarga, ha estat separada amb tanques i s’ha col·locant un cartell advertint del perill d’este punt negre, calen encara mesures com disposar tanques al voltant de les vies en tota l’entrada d’Alacant, especialment en els accessos a les platges”.

 

“El fet que sis persones hagen perdut la vida en este tram durant els últims anys evidència que es tracta d’una zona amb alt risc d’accidents i, en este sentit, considerem que esta actuació ha de portar-se a terme de manera urgent per evitar més tragèdies”, ha subratllat.

 

Per això, el diputat de Compromís-Equo ha demanat al Ministeri de Foment “que prenga en consideració esta petició que li realitzem, estudie quines són les mesures que cal posar en marxa per garantir una total seguretat en la zona i les execute amb la màxima celeritat possible”.