La formació critica el vot en contra del PP a la proposta de resolució en què es tractava esta qüestió

El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha reclamat hui que “l’alcaldessa d’Alacant, Sonia Castedo, reivindique al Govern valencià les actuacions pendents en infraestructures escolars per a que es contemplen en el pròxims pressupostos de 2014 i alhora l’instem a que explique per què el grup parlamentari popular, al que ella mateixa pertany, va votar en contra de la proposta de resolució de Compromís que anava en este sentit”.

 

Bellido ha explicat que “en el Debat de Política General celebrat la passada setmana a Les Corts, Compromís va presentar una proposta de resolució en la que s’exigia la realització de les obres pendents en els col·legis i instituts de l’Alacantí, però el grup popular va votar en contra, en una nova demostració del seu escàs recolzament a l’ensenyament públic”.

 

En el cas d’Alacant, la proposta reclamava la rehabilitació urgent del col·legi Manjón Cervantes, la reforma de l’IES Jorge Juan i l’ampliació del col·legi El Palmerar i La Canyada del Fenollar. A més, es demandava la finalització de les obres a l’IES Verge del Remei.

 

Davant el vot del grup popular, el secretari de Compromís ha indicat que “l’Ajuntament d’Alacant no pot permetre que la Conselleria d’Educació seguisca mantenint a la ciutat centres amb barracons i en males condicions i, per tant, demanem a Castedo que utilitze el seu càrrec com a diputada per a defensar els interessos de la comunitat educativa i no només per a mantenir-se com a aforada”.