Compromís demana que s’amplie el període per al·legar al planejament escolar d’Alacant

El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha explicat hui que “demanem a l’Ajuntament que amplie el període que s’ha deixat als consells escolars dels col·legis per al·legar al planejament escolar per al pròxim curs, ja que el termini actual, que acaba el 26 de desembre, coarta la possibilitat dels centres de participar del procés”.

 

Bellido ha assenyalat que “des de Compromís per Alacant mostrem la nostra preocupació davant la retallada d’aules d’Infantil en diferents centres d’Alacant, sense que seguisca sense donar-se solució a centres educatius de diferents barris que segueixen saturats”.

 

En este sentit, el secretari local ha apuntat que “en tot cas, si va a portar-se a terme esta retallada de places, la mesura ha d’aplicar-se no només sobre la xarxa de centres públics, sinó sobre tots els centres que reben recursos públics”.

 

“Alhora, recordem que l’oferta d’ensenyament en valencià en esta ciutat segueix sent escassa i, per tant, ha de garantir-se que no es retallaran unitats d’ensenyament en valencià”, ha destacat Ignasi Bellido, que ha subratllat també “la importància de seguir reivindicant en este pròxim any les infraestructures pendents de la ciutat, com és el cas del col·legi Manjón Cervantes, i seguir exigint una educació pública i de qualitat, que deixe de veure’s atacada per les retallades de les diferents administracions”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *