Pañella defensarà en Les Corts la retirada de l’arranjament escolar dels centres d’Alacant

El diputat de Compromís Josep Maria Pañella ha assegurat hui que “traslladarem a Les Corts la reclamació de que l’arranjament escolar decidit per la Conselleria d’Educació siga retirat, ja que exemples com el d’Alacant demostren que esta mesura es tradueix en l’eliminació d’unitats i de places de professorat”.

 

Pañella, portaveu d’Educació de Compromís,  ha realitzat estes declaracions durant la roda de premsa que ha oferit hui a Alacant, després de la reunió que ha mantingut amb representants de la FAPA Enric Valor.

 

En este sentit, el diputat autonòmic ha indicat que “estes retallades que provoca l’arranjament escolar afecten especialment l’educació infantil i les línies d’educació en valencià i, per tant, exigim una revisió d’esta situació que, en definitiva, és conseqüència de l’ampliació de ràtios i, en este sentit, incideix de manera molt negativa l’ensenyament públic”.

 

D’altra banda, Josep Maria Pañella ha apuntat que “sobre les consultes proposades per la Conselleria d’Educació al voltant de la implantació de la jornada contínua als centres, entenem que estes no es poden realitzar si no els dóna a les famílies tota la informació real sobre les conseqüències d’una decisió o una altra i així ho traslladarem també al Govern valencià”. 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *