La coordinadora de l’àrea de la Dona de Compromís per Alacant, María José Espuch, ha explicat hui que “hem organitzat per a demà una taula redona sobre testimoniatges de dones en este context de crisi econòmica, social i política que travessem, ja que som un col·lectiu especialment afectat per esta situació”.

 

Espuch ha explicat que “l’acte se celebra amb motiu del Dia de la Dona, que celebrem el pròxim 8 de març, i en ell participen Emilia Buitrago, per l’associació Adema; Alexandrina Da Fonseca, de l’associació Arakerando; Mariví Mateo, de l’associació Babelia, i Esther Varelo, del comitè d’empresa de La Cívica”.

 

“Amb esta taula redona busquem que dones de diferents àmbits socials facen un retrat dels problemes afegits que patim en esta situació de crisi pel simple fet de ser dones i que són conseqüència de les desigualtats que patim encara al segle XXI i que no han fet més que agreujar-se durant estos anys”, ha apuntat.

 

En este sentit, María José Espuch ha afirmat que “des de Dones amb Compromís per Alacant animem a la ciutadania a participar d’esta activitat en la que volem reivindicar que encara queda molta feina a fer per la igualtat de la dona i que han de posar-se en marxa mesures urgents per frenar esta discriminació”.

 

L’acte tindrà lloc demà, 5 de març, a les 20.15 hores en la Seu Universitària, avinguda Ramón y Cajal número quatre d’Alacant. Així mateix, Dones amb Compromís per Alacant participarà de la desfilada reivindicativa convocada el pròxim 8 de març per la Plataforma Feminista d’Alacant, de la que formen part.