El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha assegurat hui que “hem elevat una bateria de preguntes al Ministeri de l’Interior, a través del nostre diputat al Congrés, Joan Baldoví, per a que done explicacions sobre la manca d’examinadors en la prefectura provincial de Trànsit a Alacant i indique quines mesures pensa posar en marxa per solucionar el problema”.

 

Bellido ha assenyalat que “la Confederació Nacional d’Autoescoles ja ha alertat de que la prefectura d’Alacant es veu especialment afectada per l’amortització de les places d’examinadors, el que provoca retards en les proves de circulació i fins i tot en l’examen teòric”.

 

En este sentit, el secretari local ha afirmat que “el fet que només quinze examinadors de les comarques d’Alacant estiguen en actiu sempre comporta evidents perjudicis per als alumnes i des de les autoescoles s’ha arribat a alertar d’un possible col·lapse en determinats mesos si continua esta situació”.

 

Per tant, Ignasi Bellido ha destacat que “demanem al Ministeri de l’Interior que aclarisca si pensa convocar les vint places noves i donar així resposta a les persones que demanden este servei i que inverteixen molt temps i diners en ell”.