El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha exigit hui que “l’equip de govern detalle una data concreta per al començament de les obres de rehabilitació del col·legi Manjón Cervantes, després dels anys de retard que acumula esta actuació i que obliga a l’alumnat a rebre classes en barracons”.

 

Bellido ha apuntat que “ara que l’Ajuntament té previst en el pròxim ple aprovar per fi el conveni amb la Generalitat, que portarà al consistori a pagar part de les despeses que corresponen a l’administració autonòmica, volem saber quan es posaran en marxa les obres exactament”.

 

“Cal recordar que en abril de 2011 l’equip de Sonia Castedo ja assegurava que esta actuació es portaria a terme en breu temps i han passat tres anys, per tant, seria intolerable que les obres tornaren a ajornar-se i els alumnes hagueren de seguir donant classe en unes condicions del tot inadequades”, ha subratllat.  

 

El secretari de Compromís per Alacant ha afegit que “esta situació és clara conseqüència de l’abandonament al que ha sotmès el PP a l’educació pública i que s’evidencia en casos com este on els alumnes van haver de ser desallotjats del centre per declarar-se en ruïna tècnica”.