El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha lamentat hui que “mentre la nostra ciutat segueix sumida en la paràlisi i el desgovern, els regidors del PP es dediquen a barallar-se sobre les seues imputacions” i ha demanat a l’equip de govern “que deixen de donar este espectacle lamentable i es posen a treballar per Alacant”.

 

Bellido ha indicat que “en primer lloc, allò que ha de fer el vicealcalde, Andrés Llorens, és dimitir de tots els seus càrrecs pel seu processament en el cas Magallanes, igual que ha de fer l’alcaldessa, Sonia Castedo, per la seua imputació en la branca del cas Brugal lligada al PGOU d’Alacant”.

 

En este sentit, el secretari local ha destacat que “quan hauríem d’estar parlant del model de ciutat que volem, de les inversions que són necessàries per al nostre municipi o de les mesures urgents per a les persones en risc d’exclusió social trobem que este govern local està només preocupat per les seues baralles internes”.

 

“Ja portem molt de temps advertint de que la situació judicial dels regidors no només afecta a la imatge del nostre Ajuntament, sinó que es tradueix també en una paràlisi municipal que ens afecta a tots els alacantins i alacantines i que no pot continuar ni un minut més”, ha subratllat.

 

“Els ciutadans i ciutadanes no mereixem un govern d’imputats i per això hem de cooperar entre tota la societat civil per teixir una alternativa política que porte la regeneració democràtica a este consistori i unes polítiques clares orientades a l’interès general i no al d’algunes amistats molt concretes”, ha conclòs Bellido.