El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha explicat hui que “a través del nostre diputat al Congrés, Joan Baldoví, anem a registrar una pregunta parlamentària sobre les pintades feixistes que aparegueren la setmana passada al memorial del camp dels Ametllers, just quan el monòlit anava a ser inaugurat”.

 

Bellido ha apuntat que “les pintades suposen un atac intolerable a un símbol de la lluita per la democràcia i pels drets de les persones, doncs cal recordar que este espai es va fer servir com a camp de concentració després de la Guerra Civil per a les persones que havien lluitat en defensa de la República”.

 

“Volem saber si el Ministeri de l’Interior ha portat a terme alguna investigació al respecte i, en cas afirmatiu, conèixer quins han estat els resultats”, ha informat el secretari local.

 

En este sentit, Ignasi Bellido ha recordat que “a principis d’este any ja traslladàrem al Govern una pregunta sobre les pintades aparegudes en diversos punts de la ciutat, com la plaça 25 de maig, doncs entenem que estes pintades atempten contra el nostre model de convivència i els nostres valors democràtics”.